Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΤΟΝ ΠΑΓΟ


Πως γίνεται Έλληνα μου να κάθεσαι στον καναπέ σου αραχτός και να νομίζεις ότι είναι όλα καλά ενώ δεν είναι ;

Ακολουθείς τους νόμους, που σου λένε ότι ισχύουν και δεν ψάχνεις να δεις ποιοι είναι αυτοί οι νόμοι, πόσοι είναι, τι ακριβώς ισχύει… Απλά ακολουθείς…

Δεν βλέπεις ποιοι σου τα λένε;

Αλλά και εμάς που ψάχνουμε τους νόμους να δούμε τι γίνεται πραγματικά, κάθεσαι και λες “έλα μωρέ τώρα με τον Σώρρα, απατεώνας είναι, εγκληματική οργάνωση” και διάφορα άλλα που σου περάσανε τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης (-Εξαπάτησης).

Γιατί λοιπόν αντιστέκεσαι στην πραγματικότητα; Δεν βλέπεις ότι τίποτα στο κράτος μας δεν λειτουργεί ορθά και υπέρ των πολιτών; Δεν βλέπεις ότι η δικαιοσύνη δεν λειτουργεί αλλά ούτε και τίποτα άλλο;

Υπογράφουν και αποδέχονται κληρονομικά κεφάλαια που ΜΑΣ ανήκουν, τεράστια πόσα που λύνουν άμεσα τα προβλήματά μας στον δημόσιο καθώς επίσης και στον ιδιωτικό τομέα.

Και όμως γίνεται, κάνουν ότι θέλουν και κρύβονται πίσω από το άσυλο, με το κεφάλι τους ήσυχο γιατί η αντινόηση κρατάει καλά, τα Μ.Μ.Ε. κάνουν καλά την δουλειά τους.

Όλες οι κατηγορίες έχουν καταπέσει στα δικαστήρια αλλά οι παρουσιαστές και δημοσιογράφοι λένε ότι τους πουν να λένε, δεν σου παρουσιάζουν κάποιο στοιχείο, απλά σου λένε…. Και όσο εσύ δεν κάνεις κάτι τόσο αυτοί θα κάνουν το κορόιδο και θα την “σκαπουλάρουν”.

Σήκω λοιπόν από τον καναπέ και την μιζέρια σου και έλα να ΠΑΡΟΥΜΕ την ΧΩΡΑ ΜΑΣ στα δικά μας χέρια, έλα να ενεργοποιήσουμε την δικαιοσύνη και τότε θα δούμε τι ισχύει και τι όχι, ποιος τελικά είναι απατεώνας και ποιος όχι!

ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΝΙΚΗΘΗΚΑΝΕ ΠΟΤΕ!!!

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ

ΑΠΕΙΡΗ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΟΠΛΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΕΡΕ!!!



Συντάκτης: Σταύρος Παπαδόπουλος 

Δημοσιεύστε ένα σχόλιο

Νεότερη Παλαιότερη
advertisment