ΕΛΛΑΝΙΑ ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΜΑΙΑΝΔΡΟΣ ΓΡΑΦΗ ΜΕΣΟΤΗΤΑ

Πραγματικά δεν ξέρω εάν μπορώ να γράψω κάτι αποτυπώνοντας την σκέψη μου καθώς διάβαζα το ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ, χαράζοντας στο χαρτί τα ΠΑΝΙΕΡΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΟΣΜΟΣΥΜΒΟΛΑ ΜΑΣ. Ότι και να πεις ή να γράψεις είναι “λίγο”! 

Το μόνο που μπορώ να αναφέρω είναι ότι με ελεύθερη βούληση ο καθένας από εμάς θα πρέπει να μπει να διαβάσει και να χαράξει τα ΠΑΝΙΕΡΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΟΣΜΟΣΥΜΒΟΛΑ ΜΑΣ και θα αντιληφθεί, θα κατανοήσει δικαιότερα ο ίδιος το μεγαλείο της ΘΕΙΑΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ ΤΩΝ ΑΛΦΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΩΜΕΓΑ.

Άπειρη τιμή και άπειρο σεβασμό στον τεράστιο μηχανισμό τον ΠΡΟΕΔΡΟ μας ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ που έφερε ξανά στο ΦΩΣ την τεράστια γνώση που τόσα χρόνια είχαν κρυμμένη. Βοηθώντας μας να δούμε με τα μάτια της νόησης την ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΛΗΘΕΙΑ και να πάρουμε πίσω τα ΔΙΚΑΙΑ και τα ΔΙΚΑ ΜΑΣ, ΑΠΑΞΙΩΝΟΝΤΑΣ και στέλνοντας το ψέμα, την σαπίλα και όλα τα παράγωγα της στην λήθη και στην ανυπαρξία εκεί όπου πραγματικά ανήκουν.

Η ΓΝΩΣΗ ΑΔΕΛΦΕ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΥΝΑΜΗ! 

Ήρθε μέσω του ΠΡΟΕΔΡΟΥ μας ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ για ΕΣΕΝΑ για ΕΜΕΝΑ για ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ και για αυτούς που θα έρθουν!Μπες μέσα της, φόρεσε την ως ένδυμα και ταξίδεψε μαζί της ως ΑΠΕΙΡΟΣ ΣΤΟ ΑΠΕΙΡΟ ΤΟΥ ΑΠΕΙΡΟΥ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ

ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ


Πηγή:https: //www.aitherikigrafi.gr/ellania-aitheriki-maiandros-grafi-mesotita
site Αιθερικής Γραφής: https://www.aitherikigrafi.gr/



Συντάκτης: Γεώργιος Μπουζαλάκος

Δημοσιεύστε ένα σχόλιο

Νεότερη Παλαιότερη
advertisment