ΑΠΕΙΡΟ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΟ ΤΟΥ ΑΠΕΙΡΟΥ

Τι να πεις, τι να γράψεις... Είναι τόσο τεράστιος ο ΚΩΔΙΚΟΣ που όσο και να προσπαθήσουμε να αντιληφθούμε και να αποδώσουμε το τεράστιο μεγαλείο του τόσο κατανοούμε ότι βρισκόμαστε μόνο στην αρχή της αρχής. Είναι πραγματικά πολύ δύσκολο να αποτυπώσεις έστω και αυτό το τόσο λίγο που αντιλαμβάνεσαι. Ωστόσο θα ήθελα να αποτυπώσω δύο τρεις σκέψεις μου, διαβάζοντας το ΠΑΝΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ κείμενο ΑΠΕΙΡΟ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΟ ΤΟΥ ΑΠΕΙΡΟΥ.


Αρχικά ας σκεφτούμε όλοι μας την ίδια την φυσιολογία μας, να μας “δούμε” και θα καταλάβουμε αμέσως ότι είμαστε παιδιά του απείρου.

Σκέψου ΑΔΕΛΦΕ ΜΟΥ μπορείς να μετρήσεις τα κύτταρα σου; Σκέψου τις άπειρες λειτουργίες που εκτελούνται μέσα σου για να υπάρχεις! Σκέψου πόσες άπειρες φορές εκτελείς διαφορετικά πράγματα στην καθημερινότητα σου όπως να ακούς, να βλέπεις, να σκέφτεσαι, να πράττεις ταυτόχρονα στο άπειρο του απείρου, καθώς και τόσα άλλα που εκτελείς εσύ ο ίδιος κάθε μέρα που είναι ΑΠΕΙΡΑ ΣΤΟ ΑΠΕΙΡΟ ΤΟΥ ΑΠΕΙΡΟΥ.

Δες μετά πιο έξω από εσένα τον πλανήτη σου ΓΑΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑ! Σου δίνει ΑΠΕΙΡΑ στο ΑΠΕΙΡΟ ΤΟΥ ΑΠΕΙΡΟΥ. Την φύση σου, το οξυγόνο σου, το νερό σου, την τροφή σου και τόσα άλλα που ούτε μπορούμε να σκεφτούμε!

Σήκωσε τώρα το κεφάλι σου ψηλά δες τον ουρανό.. ΑΠΕΙΡΑ ΣΤΟ ΑΠΕΙΡΟ ΤΟΥ ΑΠΕΙΡΟΥ αστρικά σώματα, τα βλέπεις; Την απόλυτη αλήθεια που ήταν, είναι και θα είναι ΠΑΝΤΑ εδώ!

Αρκεί να σκεφτείς ΑΔΕΛΦΕ ΜΟΥ ότι όλα και τα πάντα είναι ΑΠΕΙΡΑ στην ΘΕΙΑ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΑΣ ΤΩΝ ΑΛΦΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΩΜΕΓΑ

Σε αυτό το σημείο σκέψου τους πανίερους ΕΛΛΑΝΙΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΣΟΥ «0,1,2,3,4,5,6,7,8,9» πόσες άπειρες πράξεις έχεις εκτελέσει στον βίο σου, που χωρίς τους ΠΑΝΙΕΡΟΥΣ ΕΛΛΑΝΙΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ δεν θα μπορουσες να δημιουργήσεις τίποτα!

Πάμε τώρα στα ΠΑΝΙΕΡΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΟΣΜΟΣΥΜΒΟΛΑ ΣΟΥ «Α, Β, Γ, Δ, Ε, Ζ, Η, Θ, Ι, ΟΜΙΚΡΟΝΙΩΤΑ, ΠΙΟΜΙΚΡΟΝΙΩΤΑ, ΔΙΓΑΜΑ, Κ, Λ, Μ, Ν, Ξ, Ο, Π, Ρ, Σ, Τ, Υ, Φ, Χ, Ψ, Ω», σκέψου τις άπειρες φορές που τα έχεις προφέρει και χαράξει στον βίο σου ΑΔΕΛΦΕ ΜΟΥ, που χωρίς τα ΠΑΝΙΕΡΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΟΣΜΟΣΥΜΒΟΛΑ ΣΟΥ δεν θα μπορούσες να επικοινωνήσεις και κατά συνέπεια να δημιουργήσεις μαζί με τα υπόλοιπα ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ, ΙΔΙΑ ΜΕ ΕΣΕΝΑ ΑΠΕΙΡΕ ΑΔΕΛΦΕ ΜΟΥ!

Άρα είσαι και είμαστε ΟΛΟΙ παιδιά του ίδιου του ΑΠΕΙΡΟΥ

Άπειρη τιμή και άπειρο σεβασμό στον τεράστιο ΚΩΔΙΚΟ ΑΠΕΙΡΟ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΟ ΤΟΥ ΑΠΕΙΡΟΥ καθώς επίσης και στον ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ που χάραξε και γείωσε την ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΕΙΡΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΠΕΙΡΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΑΠΕΙΡΟΥ


ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ

ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ



site Αιθερικής Γραφής: https://www.aitherikigrafi.gr/


Συντάκτης: Γεώργιος Μπουζαλάκος

Δημοσιεύστε ένα σχόλιο

Νεότερη Παλαιότερη
advertisment