ΕΛΛΑΝΙΟ ΑΞΙΑΚΟ

Διαβάζοντας τις ΕΛΛΑΝΙΕΣ ΑΞΙΕΣ, ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ αντιλαμβανόμαστε ότι μόνο αυτά χρειαζόμαστε πραγματικά για να δημιουργήσουμε, να ζήσουμε όσο το δυνατόν στην ΑΠΟΛΥΤΗ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ την ζωή και τον βίο μας.

Διότι είναι οι ΤΕΛΕΙΟΙ ΝΟΜΟΙ!

Είναι οι ιδιότητες που όσο πιο πολύ τις αναγνωρίζεις και λειτουργείς με αυτές, που στην ουσία είσαι δομημένος και δημιουργημένος από αυτές, τόσο πιο πολύ τοποθετήσε ως άνθρωπος στην ΜΕΣΟΤΗΤΑ.

Αρκεί μόνο να σκεφτείς ότι τα πάντα στο κοντινό σου περιβάλλον (αυτό που αντιλαμβάνεσαι αλλά και αυτό που ακόμα δεν αντιλαμβάνεσαι) λειτουργούν στην απόλυτη ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΤΩΝ ΟΡΚΩΝ ΝΟΜΩΝ. Δεν υπάρχει υπερβολή, δεν υπάρχει κατάπτωση. Όλα λειτουργούν στην ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ, ΣΤΗΝ ΜΕΣΟΤΗΤΑ.  
Όπως αντιλαμβάνεσαι δεν θα μπορούσε να ήταν διαφορετικά.

Τι μας δίδαξαν, τι μας έμαθαν ΑΔΕΛΦΕ ΜΟΥ τόσα χρόνια;

Σκέψου και όλα θα ξεπηδήσουν μπροστά σου! Ζούσαμε και ακόμα ζούμε μέσα σε ένα αντι-αξιακό περιβάλλον!

Πρέπει ΕΣΥ, ΕΓΩ και ΟΛΟΙ μας να κατανοήσουμε το αληθινό ΑΞΙΑΚΟ μας και να αρχίσουμε να λειτουργούμε με αυτό, αλλάζοντας πρώτα τον τρόπο σκέψης, τον ίδιο μας τον εαυτό και κατά συνέπεια το περιβάλλον μας, δημιουργώντας και θωρακίζοντας πλέον με τα ΕΛΛΑΝΙΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ την πολιτεία μας! ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΗΝ ΙΔΑΝΙΚΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ!

Είναι χρέος και καθήκον όλων μας να μεταδώσουμε την ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΛΗΘΕΙΑ σε ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΣΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΑΣ, ώστε να κατανοήσουν ΟΛΟΙ. Και ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ πια να εκτελέσουμε, φέροντας εμάς τον ΑΝΘΡΩΠΟ, ΤΟΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟ, ΣΤΟΝ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΑΝΕΛΙΞΗΣ!

ΑΠΕΙΡΗ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΓΝΩΣΗ, ΤΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΩΡΑ ΠΟΥ ΧΑΡΑΞΕ ΚΑΙ ΓΕΙΩΣΕ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ.

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ

ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ





Συντάκτης: Γεώργιος Μπουζαλάκος


Δημοσιεύστε ένα σχόλιο

Νεότερη Παλαιότερη
advertisment