ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΩΝ ΤΡΕΙΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟΙ ΝΟΜΟΙ 2015


ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΩΝ

ΤΡΕΙΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟΙ ΝΟΜΟΙ

μέρος ‘Γ (απομαγνητοφώνηση ΟΜΑΔΑ ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ) ΙΟΥΛΙΟΣ 2015

ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟΙ ΝΟΜΟΙ

Αρτέμης Σώρρας: Συνέλληνες, εκτός από τις 12  Αξίες και τις 18 Αρχές που αναλύσαμε, η Πολιτεία κλείνει με τρεις Πολιτειακούς Νόμους. Είναι πολύ σημαντικοί Νόμοι, αφορούν όλους τους πολίτες και όλη την Πολιτεία. Ό,τι νόμοι και ό,τι θέλεις να κάνεις στην ίδια την πολιτεία και στην κοινωνία θα πρέπει τα πρωτόκολλα και οι Αξίες και οι Αρχές αλλά και οι τρεις Νόμοι να μην μπορούν ποτέ να παραβιαστούν από κανέναν.

Ο πρώτος Νόμος στην Πολιτεία, Βασίλη ξεκίνησε να μας ενημερώσεις.

Βασίλης Θεοδωρόπουλος: Είναι ο Νόμος της Πλήρους Επανόρθωσης. Που σημαίνει ότι έχεις την ελευθερία να κάνεις ό,τι θέλεις, αρκεί να έχεις την ικανότητα της πλήρους επανόρθωσης της πράξης σου.

Αρτέμης Σώρρας: Δηλαδή Βασίλη;

Βασίλης Θεοδωρόπουλος:  Δηλαδή έχεις την ελευθερία να κάνεις ό,τι θέλεις, αρκεί αυτό το οποίο θα κάνεις και που θα αλλάξει, ότι αλλάξει να μπορείς να το φέρεις στην πρότερη ακριβώς κατάσταση που ξεκίνησες την αλλαγή.

Αρτέμης Σώρρας: Μπορείς να σκοτώσεις έναν άνθρωπο δηλαδή, έχεις δικαίωμα…

Βασίλης Θεοδωρόπουλος: Έχεις δικαίωμα, αν μπορέσεις να τον ξανακάνεις όπως ήταν προτού τον σκοτώσεις.

Αρτέμης Σώρρας: Μάλιστα, ωραίος νόμος, ελεύθερος.

Βασίλης Θεοδωρόπουλος: ελεύθερος, έχεις την ελευθερία να βλάψεις, να αλλοιώσεις και να καταστρέψεις, ακόμα και να σκοτώσεις, μερικώς ή ολικώς, σωματικά ή ψυχικά, μόνο όταν μπορείς να επανορθώσεις απόλυτα και ολοκληρωτικά αυτό που έβλαψες, αλλοίωσες, κατέστρεψες ή σκότωσες.

Αρτέμης Σώρρας: Νομίζω είναι πολύ τίμιο. Όποιος μπορέσει να ξαναφέρει στην αρχική του φάση ή μορφή,  μερικώς ή ολικώς, ας κάνει ό,τι θέλει. Δεν νομίζω να υπάρχει άνθρωπος που θα ακουμπήσει ή θα κάνει κάτι παρόμοιο. Δεν νομίζω να υπάρχει καμία πολιτεία να έχει τόση ελευθερία πια. Κάνε ό,τι θέλεις αρκεί να το ξαναφέρεις στην αρχική του μορφή, και χρόνο έτσι;

Βασίλης Θεοδωρόπουλος:Ακόμα και η σκέψη για οποιαδήποτε αλλαγή στο υλικό ή ψυχικό ή πνευματικό επίπεδο που απευθύνεται σε ανθρώπους υπόκειται στον Νόμο της Πλήρους και Απόλυτης Επανόρθωσης. Η καλλιέργεια οποιασδήποτε σκέψης, επιθυμίας ή σχεδίου που γίνεται χωρίς να τηρείται αυτός ο Νόμος είναι ήδη συνειδησιακός θάνατος.

Αρτέμης Σώρρας: Ο μόνος θάνατος που είναι Θάνατος είναι ο συνειδησιακός. Αυτό που κανένα δόγμα στον πλανήτη δεν είπε, ότι αυτός είναι ο πραγματικός θάνατος. Ενώ  όλοι ασχολούνται με τον υλικό θάνατο, ενώ ο πραγματικός θάνατος είναι ο συνειδησιακός θάνατος. Τότε παύεις να υπάρχεις, ενώ με τον φυσικό θάνατο αρχίζεις και ζεις. Με τον συνειδησιακό θάνατο, τότε παύεις να υπάρχεις.

Βασίλης Θεοδωρόπουλος: Και πότε έχεις συνειδησιακό θάνατο; Ακόμη και όταν καλλιεργείς σκέψεις, οι οποίες είναι για πράξεις ή για ενέργειες ή ακόμη και για σκέψεις που γίνονται χωρίς όμως να έχεις τη δυνατότητα της επανόρθωσης, αυτό και μόνο είναι συνειδησιακός θάνατος.

Είναι έγκλημα κατά της Πολιτείας και όλων των πολιτών να αφαιρέσεις, να πάρεις, να εκμεταλλευθείς οτιδήποτε χωρίς να έχεις την δυνατότητα να το αντικαταστήσεις πλήρως και επακριβώς.

Αρτέμης Σώρρας: Με αυτόν το Νόμο κλειδώνουν όλα. Και με τους άλλους, αλλά ειδικά με αυτόν.

Βασίλης Θεοδωρόπουλος: Είναι έγκλημα κατά της πολιτείας και όλων των πολιτών οι αποφάσεις σου να δημιουργούν ανεπανόρθωτες βλάβες στην οικονομία, στα κοινωνικά δρώμενα, στην Παιδεία, στην εργασία, στην ασφάλεια, στην ασφάλιση, στην πρόνοια, στην αφθονία, στην αισθητική και στην κοινωνική αρμονία.

Αρτέμης Σώρρας: Όλα αυτά που είπες σήμερα είναι διαλυμένα. Με έναν υπονομευτικό τρόπο, το οποίο προφέρεται ότι είναι για το καλό σου και διαλύουν τα πάντα. Ποιος θα ακουμπήσει έναν τέτοιο Νόμο ο οποίος είναι Πρωτόκολλο, άμα το θέλουμε, στο Αξιακό μας σύστημα. Άρα λοιπόν στην Ελλήνων Πολιτεία με πρωτόκολλα αυτά ποιος θα θελήσει να τα ακουμπήσει αυτά αν δεν μπορεί να τα επαναφέρει.

Βασίλης Θεοδωρόπουλος: Αυτοί οι νόμοι όλοι που έχουν περάσει για τις δανειακές συμβάσεις, για τα μνημόνια, σε τι κατάσταση έχουνε φέρει την Ελλάδα; έχουνε τη δυνατότητα αυτοί που φέρανε εδώ την Ελλάδα να την ξαναπάνε εκεί που ήταν πρωτού την φέρουν;

Αρτέμης Σώρρας: Μα με το που θα σκεφτεί, αν δεν μπορεί να το κάνει δεν μπορεί να το μεταφέρει δεν μπορεί να κάνει τίποτα, έχει πεθάνει ήδη. Άρα δεν του το επιτρέπει η Πολιτεία, γιατί με έναν τέτοιον Νόμο δεν θα υπήρχαν ποτέ ούτε Μνημόνια ούτε αυτοί οι νόμοι, οι άνομοι νόμοι, οι δολοφονικοί, άμα το θέλεις. Σε ποια Πολιτεία; Πού άρχεις; σε ανθρώπους; Ούτε σε ζώα δεν το κάνεις αυτό. Στο στάβλο σου, αν είχες έναν στάβλο, δεν θα είχες τέτοιους νόμους! Κι όμως έχεις για τους ανθρώπους.

Βασίλης Θεοδωρόπουλος: Είναι έγκλημα κατά της Πολιτείας και όλων των μελών της κάθε παρέμβασή σου η οποία είναι ανεπανόρθωτη. Αν δεν μπορείς να την επανορθώσεις κάποια παρέμβασή σου ή πράξη σου, τότε εγκληματείς κατά της Πολιτείας. Δεν υπάρχει μεγαλύτερο έγκλημα από αυτό κατά της Πολιτείας.

Η παράβαση του Νόμου της Πλήρους και Απόλυτης Επανόρθωσης σε θέτει εκτός του Σώματος της Πολιτείας, της κοινωνίας, σε οδηγεί στην θανατική καταδίκη της συνειδητότητός σου. Η φυσική τιμωρία ανήκει στην Πολιτεία και στους Νόμους της.

Αρτέμης Σώρρας: Ή αυτοί που θα προκύπτουν από την Πολιτεία και τους πολίτες της για αυτές τις περιπτώσεις.

Βασίλης Θεοδωρόπουλος: Αλλά έχεις αποβληθεί από την κοινωνία ήδη. Και είναι η μεγαλύτερη τιμωρία.

Αρτέμης Σώρρας: Μα δεν υπάρχει, δεν είσαι πολίτης.

Βασίλης Θεοδωρόπουλος: Δεν είσαι τίποτε δηλαδή.

Αρτέμης Σώρρας: Τόσο ελεύθερος, με τόση ελευθερία ο Νόμος, ποιος θα σκεφτεί, να ακουμπήσει να κάτι κάτι κατά των Νόμων στην Ελλήνων Πολιτεία. Τι νομοτέλεια έχει αυτός ο Νόμος! Μπορούμε να κάνουμε μια προσομοίωση να δούμε αυτός ο Νόμος πόσα κακώς κείμενα αλλάζει. Γιατί δεν υπάρχει; ε;

Δεν πειράζει, η Ελλήνων Πολιτεία γι αυτό υπάρχει ανάγκη να γίνει. Τώρα θα φτιάξουμε την Ελλήνων Πολιτεία που παράγει πολίτες, ανθρώπους.

Ο δεύτερος Νόμος είναι ο Νόμος της Προσομοίωσης.  Είδατε τι κάνουν μόνο τρεις Νόμοι, δώδεκα Αξίες, δεκαοκτώ Αρχές και τρεις Νόμοι Πολιτειακοί; Σύνολο 33. Ούτε ο αριθμός είναι τυχαίος. Ούτε πολλά, ούτε λίγα. Ελάχιστα. Όλη η Πολιτεία σε ένα τόσο βιβλιαράκι στην τσέπη σου. Αυτή είναι η Πολιτεία.

Ο Νόμος της Προσομοίωσης: Έχεις το δικαίωμα να κάνεις ό,τι θέλεις, αρκεί να έχεις εφαρμόσει και δεχθεί με προσομοίωση το αποτέλεσμα των πράξεών σου ή των επιλογών σου και των εκφράσεών σου πρώτα στον εαυτό σου.

Η προσομοίωση ξέρετε τι είναι έτσι; Να φανταστείς αυτό που πας να κάνεις πρώτα στον εαυτό σου. Μπορείς να κάνεις σε συνάνθρωπό σου ό,τι θέλεις, αρκεί να το έχεις δεχθεί αυτό πρώτα για τον εαυτό σου. Μπορείς να κάνεις  ό,τι θέλεις, αρκεί να το έχεις δεχθεί αυτό πρώτα για τον εαυτό σου και το περιβάλλον σου. Δηλαδή θα πω ένα παράδειγμα τώρα. Θέλεις να βιάσεις το παιδάκι του γείτονα, μάλιστα, όπως πάνε να σου θέσουν την παιδεραστία ως ασθένεια, μάλιστα, γύρνα το λίγο στον εαυτό σου, στο παιδί σου. Θες να σκοτώσεις τον γείτονά σου, για προσομοίωσε λίγο αυτό που πας να κάνεις με τον ίδιο σου τον εαυτό. Πας να σκοτώσεις την χώρα του γείτονα. Για προσομοίωσέ το με το περιβάλλον σου. Πας να σκοτώσεις την οικογένεια κάποιου, να την απαγάγεις ή να την δολοφονήσεις οικονομικά, αυτό που πας να κάνεις το προσομοιώνεις πρώτα με σένα, αν με σένα το αντέχεις και περνάει, κάντο στους άλλους!

Βασίλης Θεοδωρόπουλος:Πώς μπορείς να κάνεις κάτι στους άλλους, χωρίς να περνάει στον εαυτό σου;

Αρτέμης Σώρρας: Οτιδήποτε δεν είναι δεκτό για τον εαυτό σου, δεν μπορείς να το κάνεις ή να το επιβάλεις σε άλλους. Οτιδήποτε δεν είναι δεκτό για τα παιδιά σου, δεν μπορείς να το κάνεις για τα παιδιά άλλων. Δεν πηδάς τα παιδιά των άλλων, και σκοτώνεις και δολοφονείς ή παίρνεις όργανα από τα παιδιά των άλλων αλλά τα δικά σου τα φυλάς. Δεν είναι αυτό Πολιτεία, τότε πώς το κάνεις;

Βασίλης Θεοδωρόπουλος: ή ταΐζεις σκουπίδια τα παιδιά των άλλων, αλλά οχι τα δικά σου.

Αρτέμης Σώρρας: Έτσι! Τα δικάσου τα παιδιά είναι καλά, αλλά των άλλων είναι σκουπίδια; Δεν γίνεται στην Ελλήνων Πολιτεία συνέλληνες! Η Ελλήνων πολιτεία είναι Πολιτεία και λειτουργεί σαν μονάδα. Και όλα αυτά δεν επιδέχονται καμία συζήτηση, είναι απλά οι Νόμοι της ίδιας της Πολιτείας. Εντιμότατοι, τίμιοι, νομοτελειακοί, χωρίς να μπαίνει τίποτε ανάμεσά τους. Αντέχεις για τον εαυτό σου; Ναι; Για κάνε το! Ααα, δεν το αντέχεις για τον εαυτό σου, αλλά το θες για τους άλλους. Δεν γίνεται!

Οτιδήποτε δεν είναι δεκτό για το δικό σου περιβάλλον δεν μπορείς να το κάνεις για την κοινωνία ή τμήμα της κοινωνίας. Θα δώσω ένα παράδειγμα: Όπως κάνουν οι Εβραίοι ή τα δόγματα, ε;

Η παραβίαση του Νόμου της Προσομοίωσης σε οδηγεί εκτός του σώματος της Πολιτείας, της κοινωνίας, σε οδηγεί στην θανατική καταδίκη της συνειδητότητάς σου, η φυσική τιμωρία ανήκει στην Πολιτεία και στους Νόμους της. Τόσο απλό!

Ναι αλλά εγώ τώρα καλά σας το εξηγώ, αλλά αύριο αυτά τα Πρωτόκολλα για να βγει ένας νόμος στην Πολιτεία των Ελλήνων αύριο θα πρέπει: αυτό, οι Νόμοι, οι Αξίες και οι Αρχές, με αυτό που προτείνεις, να μην έρχεται απέναντι σε κανένα Πρωτόκολλο, αλλά πρέπει να είναι σύννομο με όλα τα Πρωτόκολλα. Αν δεν είναι, απλά ο νόμος δεν μπορεί να εφαρμοσθεί. Άρα μπορείτε να καταλάβετε ότι αύριο ένα νομικό πλαίσιο παραγωγή νόμων, όσους και αν χρειάζεσαι, θα βγαίνει σύμφωνα με το Αξιακό. Θα βγάλεις νόμο σύμφωνα με τις Αξίες, τις Αρχές και τους Νόμους. Άρα δεν θα μπορεί κανείς να τους παραβιάσει, γιατί απλά θα είναι πρωτόκολλα που δεν θα μπορεί κανείς να τα γκρεμίσει.  Πρώτον γιατί θα είναι για όλους το ίδιο, νοιώθουμε όλοι τον πόνο, νοιώθουμε όλοι ότι έτσι πρέπει να είναι, δεν γίνεται να μην κάνεις προσομοίωση, δεν γίνεται, ή να κρύβεσαι από κάστες οπότε όλη η πολιτεία είναι στον αέρα, θα είναι στη δημοσιότητα τα πάντα που κάνεις, κάνεις την προσομοίωσή σου και έχεις και την επανόρθωση.

Ο τρίτος Νόμος είναι πολύ σημαντικός. Ας φαίνεται ότι δεν είναι. Είναι ο Νόμος της Δημοσιότητας, και αυτό θέλει πολύ μεγάλη ανάλυση για να καταλάβετε πώς σκοτώνανε τους Σοφούς μας, τους φιλοσόφους μας,  πόσα τεράστια πράγματα του ελληνισμού τα πήρανε, τα κλέψανε, η πολιτεία δεν τα προστάτεψε, αλλά και τα αλλοίωσε. Όλα αυτά δεν τα προστάτεψε η πολιτεία γιατί δεν υπήρχε. Τώρα θα έχεις Πολιτεία και θα προστατέψει τα πάντα. Από την άλλη όμως επέτρεψε η πολιτεία χιλιάδες στοές, μυστικιστές. Τι σημαίνει μυστικισμός; Μαζεύεστε 10,30,50, 100 άτομα, ενώνεστε για να μιλάτε απέναντί μας; και να μιλάτε απέναντί μας στη στοά.

Η Στοά, να ξέρετε είναι ελληνική. Η στοά δεν είναι ένα υπόγειο, ούτε τάφος για να χωνόμαστε μέσα. Η στοά είναι σε κοινή θέα, έχει ένα σκέπαστρο με κίονες για να μην βρέχεσαι και να μην σε χτυπάει ο ήλιος, πάντα ανοιχτή γύρω γύρω για να ακούγεσαι, και πήγαινες και έλεγες ότι ήθελες, ανάλογα σε ποια στοά ήσουνα και μπορούσες να ακούσεις χιλιάδες πράγματα, να πεις τη γνώμη σου, να πεις την σκέψη σου, να πεις τον ορισμό σου, να πεις ότι σκεφτόσουνα. Έτσι ήταν στο κέντρο της πόλης οι στοές όπου μπορούσαν να πηγαίνουν ο καθένας για να μην τους καίει ο ήλιος και η βροχή.  Όχι η στοά να σημαίνει τάφος χωρίς παράθυρα κάπου χαμηλά. Αυτοί είναι τάφοι. Ακόμα και οι στοές ήταν ελληνικές! Πότε ανακαλήψανε τις στοές; Στους τάφους; Εμείς δεν είχαμε τάφους!

Ο Νόμος της Δημοσιότητας, Βασίλη θα τον αφήσω σε σένα, να τον αναλύσουμε καλά. Είναι πολύ σημαντικός, από επιστήμονες δικαιώματα, τα πάντα της Πολιτείας.

Βασίλης Θεοδωρόπουλος: Ήθελα να πω ότι αυτοί οι Νόμοι βάζουν τον άνθρωπο στην πραγματική του ουσία, την πραγματική του θέση. Κάποιος που παραβαίνει αυτούς τους Νόμους ουσιαστικά παίρνει μια υπερβατική θέση στο ότι έχει δικαιώματα επί των ανθρώπων που δεν ανήκουν στον άνθρωπο. Ενδεχομένως άλλες οντότητες που έχουν την δυνατότητα να κάνουν επανόρθωση, μπορούν να προβούν σε τέτοιες ενέργειες. Αλλά ο άνθρωπος που δεν έχει αυτές τις δυνατότητες δεν μπορεί ποτέ, οπότε κάνει κατάχρηση της θέσης του ως άνθρωπος.

Αρτέμης Σώρρας: Βασίλη αυτό που είπες ότι άλλες οντότητες. Στην περίπτωση που οι άλλες οντότητες ποτέ δεν θα κάνανε τέτοια παρέμβαση διότι δεν έχουν το δικαίωμα περνώντας την κόκκινη γραμμή τους, γιατί είναι σε μια άλλη διάσταση, υπάρχουν πράγματα τα οποία όπως είπαμε και πριν, οι θεοί δεν κάνουν ότι θέλουν, διότι υπάρχουνε φραγμοί, υπάρχουν- αν το θέλεις- δεν θα πω τιμωρία, θα πω συνέπειες, οπότε κανείς δεν θέλει τις συνέπειες. Οπότε όλοι κινούνται μέσα σε ένα πλαίσιο. Το μόνο άνομο κομμάτι, ιδιαίτερα το πιο ατίθασο, πρωτόγονο, αγγελοχτυπημένο και αστροχτυπημένο είναι της Γης, και αυτό κάποια στιγμή είμαστε κοντά στο τελείωμάα του Σιδηρούν γένους. Όπου θα υπάρξει κατά την άποψή μου ένα τεράστιο κοσκίνισμα και ότι αποκαΐδια μείνουν απλά θα εξαφανιστούν, γιατί τελειώνουν όλα. Τελειώνει το σιδηρούν γένος.

Εδώ θέλω να θέσω και ένα κομμάτι που έπιασα στην Θεογονία του Ησίοδου έτσι όπως την έχουν καταγράψει, γιατί κάποια στιγμή είπα ότι έχουμε έξω το 2%. Ναι το 2% και εκείνο είναι παραφρασμένο και παραχαραγμένο, αμφιβόλου αυθεντικότητας γιατί βλέπουμε μόνο τα θετικά. Όμως κοίταξε τώρα. Διαβάζεις την Θεογονία του Ησίοδου και βλέπεις τα γένη και τι έχουνε κάνει τα ζώα. Αν όμως επιστρατεύσεις τη λογική σου, δεν χρειάζεται να είσαι επιστήμονας ούτε να έχεις περάσει κάποιο εβραϊκό πανεπιστήμιο ή σαϊεντολογικό, γιατί το σαϊεντολογικό παίζει πάρα πολύ στον πλανήτη. Βάζουν το Χρυσό γένος. Μετά το Χρυσό γένος, αλλά ξέρουμε ότι στο Χρυσό γένος, όποιος δεν περάσει κατεβαίνει στο Αργυρό, και όποιος περάσει πού πάει; Στο γένος των Ηρώων, γιατί πάνω από το Χρυσό είναι οι Ήρωες. Αυτά τα ζώα όμως όπως γράφανε αυτά τα βιβλία βάλανε: το Χρυσό γένος> το Αργυρό> το Χάλκινο και μετά έβαλαν τους Ήρωες. Μα γίνεται να πέσεις από το Χάλκινο και να πέσεις μες τους Ήρωες; Δεν γίνεται αυτό. Μιλάμε για Έλληνες, μιλάμε για το τάγμα και το γένος των Ηρώων είναι μόνο Έλληνες, δεν υπάρχει κάτι άλλο, δεν υπάρχει άλλο γένος.

Άρα λοιπόν τους βλέπεις ότι μετά το Χάλκινο βάλανε των Ηρώων και μετά των Ηρώων βάλανε το Σιδηρούν. Δηλαδή κοντά στα σκουπίδια έβαλαν το Ηρώων, ενώ το Ηρώων είναι πάνω από το Χρυσό. Που σημαίνει όσοι περάσανε από το Χρυσό, θεώθηκαν στους Ήρωες. Όσοι δεν περάσανε κατέπεσαν στο Ασημένιο. Όσοι πέρασαν από το Ασημένιο, πέρασαν στο Χρυσό, όσοι δεν πέρασαν, κατέβηκαν στο Χάλκινο. Όσοι πέρασαν από το Χάλκινο πήγαν στο Ασημένιο και όσοι δεν πέρασαν, έπεσαν στο Σιδηρούν. Τώρα το Σιδηρούν είναι το τελευταίο κοσκίνισμα. Όσοι περάσουν θα πάνε στους Ήρωες. Όσοι δεν περάσουν απλά μαζεύεται για να πάνε για τηγάνισμα, τώρα δεν ξέρω αν είναι με αλεύρι ή χωρίς αλεύρι. Αλλά το ζήτημα είναι, κοίταξε όμως τι παραχάραξη έχουν, βάλανε το γένος των Ηρώων που είναι πάνω από το Χρυσό, αλλιώς γιατί να υπάρχουν τα γένη τα Χρυσά αν δεν μπουν οι Ήρωες. Το βάλανε ανάμεσα στο Χάλκινο και το Σιδηρούν, στα αποκαΐδια. Αυτό είναι παραχάραξη. Δεν έχει σημασία μικρή ή μεγάλη, είναι που ξεφτιλίζουν ένα τεράστιο γένος Ηρώων που είναι πάνω από το Χρυσό και το βάζουν στο Χάλκινο. Και τέτοιες παραχαράξεις έχουνε κάνει πάρα πολλές και αυτές πρέπει να σταματήσουν. Έτσι οι άνθρωποι νόμιζαν ότι οι Ήρωες είναι κάτω από τους αυτούς μωρέ, ξέμειναν από το Αργυρό, λίγο πολύ δηλαδή ημιδιαόλοι περάσαν στους Ήρωες, αν είναι ποτέ δυνατόν!

Νόμος της Δημοσιότητας

Βασίλης Θεοδωρόπουλος: Έχεις το δικαίωμα να κάνεις ότι θέλεις αρκεί το κίνητρο των πράξεών σου, των επιλογών σου και των εκφράσεών σου να είναι σε δημόσια θέα.

Το κίνητρο.

Αρτέμης Σώρρας: Αα, όπως κάνουν τώρα. (ειρωνικά)

Βασίλης Θεοδωρόπουλος: Που σημαίνει το κίνητρο είναι αυτό που πρέπει να έρθει σε δημόσια θέα, γιατί αυτό χαρακτηρίζει το λόγο που κάνεις κάθε πράξη.

Αρτέμης Σώρρας: Ακριβώς.

Βασίλης Θεοδωρόπουλος: Το κίνητρο για κάθε σου πράξη ή επιλογή ή έκφρασή σου πρέπει να εκτίθεται δημόσια και να είναι καταξιωμένο με αρετή.

Και δημόσια και με αρετή.

Αρτέμης Σώρρας: Και θα φανεί αν είναι δημόσια ή με αρετή. Άρα αν είναι δημόσια και δεν έχει αρετή απλά δεν το δεχόμαστε.

Βασίλης Θεοδωρόπουλος: Για οτιδήποτε επιδιώκεις δεν είναι απομονωμένο και κρυφό από το Σώμα της Πολιτείας. Οτιδήποτε θέλεις σαν κίνητρο πρέπει να το γνωρίζει η Πολιτεία. Κάθε πρόταση, κάθε ιδέα, κάθε καινοτομία σε οποιαδήποτε μορφή: της τεχνολογίας, της επιστήμης, της τέχνης, ως και κανόνες, νόμοι, διδασκαλία καθοδήγηση, πρέπει να άπτονται του αξιακού συστήματος του ανθρώπου και να ανήκει σε όλη την κοινωνία και όλοι οι πολίτες να έχουν πρόσβαση στην διαδικασία που δημιουργείται.

Αρτέμης Σώρρας: Πάρα πολύ σωστά, τίποτα κρυφό, όλα στους πολίτες.

Βασίλης Θεοδωρόπουλος: Και ανήκουνε στους πολίτες όλα, και οι πολίτες οφείλουν και έχουν το δικαίωμα να μπαίνουν στις διαδικασίες που δημιουργούνται με οτιδήποτε καινούργιο υπάρχει.

Αρτέμης Σώρρας: Γι αυτούς δεν το έφτιαξες; Έφτιαξες κρυφά κάτι που θα το πουλήσεις στους βλάκες; στους πολίτες; Και εσύ ανήκεις στην Πολιτεία; Δεν είσαι μέρος της Πολιτείας; Δεν είναι δυνατόν.

Βασίλης Θεοδωρόπουλος: Και αυτό γιατί,  η κάθε καινοτομία, πρόταση, σκέψη είναι διατύπωση συμπαντικής μνήμης και ως τέτοια ανήκει κληρονομικά σε όλους τους πολίτες. Όλοι οφείλουν να την σέβονται επειδή η ασέλγεια εις βάρος της είναι ασέλγεια κατά όλης της κοινωνίας.

Αρτέμης Σώρρας: Δεν είναι έτσι αγαπητέ; Δηλαδή συγνώμη τώρα. Αύριο το πρωί, ας υποθέσουμε ότι είσαι ο Ικτίνος, ο Ικτίνος δεν ανήκει στην Πολιτεία μας; Αυτός δεν θα μας δώσει το κτήριό μας, αυτός δεν θα μας χτίσει τα κτήριά μας; δεν είναι κομμάτι μας; δεν ανήκει στην Πολιτεία; Άρα για να μας κτίσει ο Ικτίνος πρέπει να πουληθούμε; ή τελικά χτίζει για άλλους; όχι για την Πολιτεία; Δεν είναι κληρονομιά της Πολιτείας;

Βασίλης Θεοδωρόπουλος: Όπως και κληρονομιά είναι η σκέψη του..

Αρτέμης Σώρρας: Τότε γιατί τον σκότωσες; Τον Σωκράτη γιατί τον διέλυσες; Τον Πυθαγόρα γιατί τον διέλυσες; Τους στρατηγούς σου γιατί τους έκαψες; Γιατί επιτρέψαμε στους αλλογενείς βάρβαρους να πειράξουν όλους μου τους ήρωες, και γιατί επιτρέψαμε να τους προδώσουνε.  Με αυτά εδώ δεν θα ξαναπροδώσει κανένας Βασίλη Θεοδωρόπουλε, και ποτέ συνέλληνες! Εκτελούμε τους Νόμους.

Βασίλης Θεοδωρόπουλος: Επειδή οι καινοτομίες ανήκουν σε όλη την κοινωνία, η Πολιτεία και τα μέλη της οφείλουν να τις προστατεύουν επί τιμή τιμωρίας σε όσους παραβαίνουν αυτή την υποχρέωση. Ωφελείται η κοινωνία, όλη η Πολιτεία από την καινοτομία, την σκέψη, κάτι καινούργιο, αλλά από την άλλη μεριά οφείλει να την προστατεύει με οτιδήποτε δυνατόν υπάρχει στην διάθεσή της.

Αρτέμης Σώρρας: Ο Καραθεοδωρής ο μαθηματικός, ο Νόμος της Σχετικότητος είναι δικός του, γιατί τον αφήσαμε ακάλυπτο; Σε ποιο κομμάτι σήμερα, όπως γνωρίζουμε την ελληνική πολιτεία – που δεν υπάρχει και δεν είναι ελληνική – είδαμε να υπερασπιστεί τα δικαιώματα των Ελλήνων, τα πνευματικά δικαιώματα του πολιτισμού μας, τα πάντα; Επιδερμικά μόνο για να φαίνεται ότι απλά υπάρχει και δεν μπορεί να κάνει αλλιώς. Δείξε μου! Η πραγματική Πολιτεία των Ελλήνων σωστά έτσι είναι. Είναι κληρονομιά της όλοι, είτε επιστήμονες, φιλόσοφοι, τα πάντα, καινοτομίες, όλα. Πόσες καινοτομίες είναι ελληνικές, από πυραύλους μέχρι οτιδήποτε. Ακόμα και η coca cola, Έλληνας την έχει ανακαλύψει που ήταν για την ευκοιλιότητα, την πήρανε στην Αμερική και την κάνανε αναψυκτικό. Ποιος προστάτεψε όλα αυτά τα δικαιώματα;

Να πω και κάτι άλλο; Υπάρχει δικαίωμα πνευματικό που η Ελλάδα παίρνει από κάπου; Είναι οι Θεοί σου στο Λούβρο Θεοδωρόπουλε, και μιλάνε για τα ελγίνεια! Και ντρέπομαι που τα λένε “ελγίνεια”, τι πάει να πει “ελγίνεια”;  Το όνομα του κλέφτη στα μάρμαρα του Παρθενώνα; και δεν μιλάει κανένα υπουργείο εξωτερικών; Να σας πω κάτι; Δεν τα θέλω τα ελγίνεια, να τα βάλω πού, στην Ακρόπολη που δεν την έχουν φτιάξει; Γιατί δεν φέρνουνε τους Θεούς από τον Λούβρο, που έχουν πάρει 700 δισεκατομμύρια μέχρι τώρα, και δεν είναι θέμα χρημάτων, οι Θεοί ανήκουν στην Ελλάδα!  Πού ανήκουν οι Θεοί Βασίλη Θεοδωρόπουλε; Η Άρτεμις, η Αθηνά, η Δήμητρα, η Αφροδίτη, η Νίκη, πού είναι; γιατί δεν είναι εδώ; τι θέλουν εκεί; Δεν τα ζητάει κανένας, εε; τα “ελγίνεια” σας πειράξανε, να τα βάλετε πού βρε;

Βασίλης Θεοδωρόπουλος: Γιατί όλα τα πανεπιστήμια αν δεν υπάρχει διδασκαλία Αριστοτέλη ή Πλάτωνα, υπάρχει φιλοσοφία;

Αρτέμης Σώρρας: Δεν υπάρχει, υπάρχει κάτι άλλο; τι να διδάξουνε;

Βασίλης Θεοδωρόπουλος: Στα Μαθηματικά, πόσα είναι δικά μας;

Αρτέμης Σώρρας: Τα πάντα.

Βασίλης Θεοδωρόπουλος: Έχουμε ζητήσει ποτέ δικαιώματα; Αναγνωρίζονται ποτέ τα δικαιώματά μας; Πάνω στην δική μας γνώση και σοφία κάθονται όλοι.

Αρτέμης Σώρρας: Ξέρεις, αναγνωρίζουν και διαφημίζουν την Παλαιά Διαθήκη και την Καινή, τι άλλο έχουν για να συγκρουσθούν; την Παλαιά και την Καινή Διαθήκη; με ποιον; με τον πολιτισμό; Δηλαδή με τι να συγκρίνουμε; Ελάτε να συγκρίνουμε άμα θέλετε! Ελάτε να σας αποδείξουμε, και να συγκρίνουμε τι;

Μέχρι εδώ Συνέλληνες! Η Ελλήνων Πολιτεία όλα αυτά τα κόβει, τα καλύπτει και δεν ξανά αφήνει κανένα κενό! Τους ήρωές της – συνέχισε Βασίλη Θεοδωρόπουλε- με την ίδια τους τη ζωή απόκτησε.

Βασίλης Θεοδωρόπουλος: Όποιος προτείνει οτιδήποτε με κίνητρο στρατευμένα το κακό της Πολιτείας, στην οικονομία, στα κοινωνικά δρώμενα, στην παιδεία, στην εργασία, στην ασφάλεια, στην ασφάλιση, στην πρόνοια, στην αφθονία, στην αισθητική και στην κοινωνική αρμονία, έχει ήδη θέσει τον εαυτό του στην συνειδησιακή λήθη και έχει υποστεί θάνατο της συνειδητότητός του.

Οποιοσδήποτε ακουμπήσει την Πολιτεία, έχει τελειώσει.

Οι άρχοντες και οι υπεύθυνοι της Πολιτείας οφείλουν να προστατεύουν με την ίδια τη ζωή τους κάθε κληρονομιά της Πολιτείας και του Έθνους.

Αρτέμης Σώρρας: Ακριβώς. Τι σημαίνει άρχοντας; Άρχοντας είναι αυτός που άρχει σε ανθρώπους. Αν δεν βάλει τη ζωή του, που άρχει σε ανθρώπους, τι ακριβώς θέλει τη ζωή του; ΤΗΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ. Δεν υπάρχει κάτι άλλο, η Πολιτεία των Ελλήνων αυτή είναι.

Αγαπητοί συνέλληνες, κλείνει η Πολιτεία των Ελλήνων με σύνολο 33 Πρωτόκολλα του Αξιακού μας Συστήματος.

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Αναστασία Σώζου: – Ακόυσαμε την Ελλήνων Πολιτεία, τις 12 Αξίες, τις 18 Αρχές, και τους 3 Πολιτειακούς Νόμους.

Αρτέμης Σώρρας: Έτσι είναι. Δεν χρειάζεται κάτι παραπάνω για την Πολιτεία. Είναι τόσα όσα, 33 Ελλάνια Πρωτόκολλα. Άλλωστε να σας θυμίσω, είχαμε θέσει και στον Όρκο των Ελλάνιων πολεμιστών υπακοή στα Ελλάνια Αξιακά Πρωτόκολλα, στο Ελλάνιο Αξιακό Σύστημα. Ήρθε η ώρα που το όρισα, δεν θέλει τίποτε παραπάνω και λιγότερο από αυτά που είπαμε, τους τρεις πολιτειακούς νόμους, τις αξίες και τις αρχές με ότι ανάλυση κάναμε. Σαφώς θα μας δοθεί η ευκαιρία να τις αναλύσουμε πολύ πιο ευκρινέστερα και με ποιο πλούσιο υλικό, όλες τις αξίες και τις έννοιες.

Αναστασία Σώζου: – Να ρωτήσω, μόνο με αυτά τα 33 πρωτόκολλα του Ελλάνιου Αξιακού Συστήματος μπορεί να καλυφθεί όλη η πολιτεία νομοτελειακά και να ξαναμπεί σε λειτουργία η ανθρώπινη ύπαρξη και η ανθρώπινη Ελληνική Πολιτεία;

Αρτέμης Σώρρας:– Ναί. Ναί με αυτά φτάνουν να ξαναμπεί σε λειτουργία νομοτελειακά, όπως το είπατε, γιατί οι Αξίες είναι νομοτέλεια, έρχονται από πάρα πολύ μακρυά, και ακολουθείται η διαδικασία έτσι ακριβώς. Έτσι δουλεύουν τα πάντα στο σύμπαν, έτσι και εμείς. Η Ελλήνων Πολιτεία δεν χρειάζεται τίποτε παραπάνω και λιγότερο να λειτουργήσει και για να φτιαχτεί ο μηχανισμός που από εκεί θα παραχθούν πολίτες, θα παραχθεί νόηση, διανόηση, υπερνόηση κάποια στιγμή. Η πολιτεία θα βγάλει το έθος της, το πραγματικό ήθος της και όσο θα ανεβαίνει η νόηση της Πολιτείας, θα ανεβαίνει και η ηθική. Δεν υπάρχει βαθμός στο πόσο ηθική είναι μια πολιτεία, μια κοινωνία, αυτό προσδιορίζεται σύμφωνα με τη νόησή μας. Όσο πιο υψηλή νόηση έχεις τόσο πιο υψηλή ηθική έχεις.

Βασίλη θες να τοποθετηθείς κάπου;

Βασίλης Θεοδωρόπουλος: Ναί. Για να το καταλάβουμε αυτό, σε κάποια άλλη ενδεχομένως συζήτησή μας θα αναφέρουμε και τις αντίθετες των αξιών. Εκεί θα δούμε ακριβώς τι διαφορετικότητα υπάρχει ανάμεσα σε αυτό που λέμε Ελλήνων Πολιτεία, με αυτό που υπάρχει σήμερα. Πραγματικά αυτά τα πρωτόκολλα είναι σε θέση και μόνο αυτά να κλειδώσουν μια Ελλήνων Πολιτεία η οποία θα έχει μόνο προορισμό την εξύψωση και την αληθινή πορεία όλης της κοινωνίας. Και είναι αυτά τα πρωτόκολλα τα οποία δεν αλλάζουν, είναι αυτά στα οποία χτίζεται η κοινωνία, θα παραμείνουν και θα είναι ουσιαστικά ο άξονας της λειτουργίας της πολιτείας αυτής.

Αναστασία Σώζου: -Οι νόμοι μιας τέτοιας πολιτείας ποιοι θα είναι, πώς θα τους ορίζετε;

Αρτέμης Σώρρας:– Θα σας πω. Οι νόμοι θα παραχθούν από το ίδιο το σύστημα της Πολιτείας, από τη Βουλή της και από το πως θα οριστεί η Πολιτεία και η λειτουργία της. Η λειτουργία της Πολιτείας δεν είναι μακριά από την λειτουργία της τώρα πολιτείας. Φυσικά θα υπάρξουν στην Ελλήνων Πολιτεία, τις επόμενες μέρες θα ακούσετε πώς θα λειτουργήσει η Πολιτεία, τουλάχιστον έτσι όπως έχει σχεδιαστεί, με έναν τέλειο τρόπο θα έλεγα, πως να μπορέσει κανείς να την τρυπήσει και πάλι ή να περάσει. Φυσικά θεωρώ ότι σε μια τέτοια Ελλήνων Πολιτεία θα υπάρχει και η εκλογή, είναι δεδομένο, αλλά θα υπάρχει και η κληρωτίδα. Μέχρι εδώ θα πω, ότι θα υπάρχει και η κληρωτίδα, άρα η κληρωτίδα είναι δημοκρατικότατη, αρχαιότατη, από εμάς τους Έλληνες που την έχουμε εμπνευστεί και εφαρμόσαμε τη Δημοκρατία, αν το θέλετε.  Και οι νόμοι που θα παραχθούν, θα παράξει η ίδια η πολιτεία και οι πολίτες τους νόμους που χρειάζονται.

Το σημαντικό όμως είναι να ξέρουμε ότι έχουμε ορίσει την πολιτεία και τα πρωτόκολλα, άρα οι νόμοι που θα παραχθούν, θα παραχθούν με τις αξίες και τα πρωτόκολλα, δηλαδή δεν θα μπορεί κανείς να ξεπεράσει τις Αξίες, τις Αρχές και τους τρεις Πολιτειακούς Νόμους. Οτιδήποτε βγάλεις, οτιδήποτε, θα παραχθεί με αυτά τα πρωτόκολλα θα είναι νομοτελειακό και σε καμία περίπτωση ούτε θα κάνει κακό, ούτε να περάσει κακό στον πολίτη, κακό ή αντίθετο ή οτιδήποτε,  αλλά ούτε και να παράξει κακό προς κάποιον άλλο πολίτη άλλης χώρας ή αλλογενή, εκτός από τους Έλληνες. Η Ελλήνων Πολιτεία πραγματικά θα περάσει στην διαδικασία της νομοτέλειας και προς τους πολίτες αλλά και στους απέναντι από την Πολιτεία και οι νόμοι που θα παραχθούν από την πολιτεία εάν και εφόσον τους θέλει η πολιτεία και ανάλογα με τις ανάγκες που έχει για να καλύψει, θα είναι νομοτελειακοί γιατί η δομή βάση της οποίας θα παραχθούν οι νόμοι θα είναι: οι Αξίες, οι Αρχές και οι τρεις Πολιτειακοί Νόμοι.

Βασίλης Θεοδωρόπουλος: -Σήμερα κάνουμε έναν αγώνα, και ο αγώνας μας είναι για να αλλάξουμε το υπάρχον καθεστώς σε ένα Ελλάνιο σύστημα. Είναι όσο δυνατός πρέπει να είναι ο αγώνας μας μέχρι να φτάσουμε και ίσως πιο δυνατός πρέπει να είναι ο αγώνας μας για να καθιερώσουμε αυτό το Ελλάνιο Αξιακό. Που σημαίνει ότι ο αγώνας δεν σταματάει μέχρι να ελευθερώσουμε την Ελλάδα, αλλά πρέπει να καθιερώσουμε την ελευθερία στην Ελλάδα. Αυτά τα πρωτόκολλα είναι ουσιαστικά το όχημα της κατοχύρωσης της ελευθερίας μας. Είναι κατοχύρωση του αξιακού συστήματος που πρέπει να έχει μια Ελλήνων Πολιτεία. Μέσα από αυτή τη διαδικασία οι νόμοι οι οποίοι θα παράγονται δεν θα είναι τίποτε άλλο παρά παράγωγα ή αυτά που προάγουν το αξιακό σύστημα, γιατί ο άνθρωπος πρέπει να ζήσει σε αυτό το αξιακό σύστημα, το Ελλάνιο Αξιακό σύστημα, και πρέπει οι νόμοι να υπηρετούν τα Ελλάνια πρωτόκολλα. Και θα υπάρχουν τέτοιες διασφαλίσεις ουτως ώστε να μην περνάει νόμος ο οποίος δεν καλύπτει ή δεν καλύπτεται από αυτά τα Ελλάνια πρωτόκολλα. Είναι πολύ βασικό για μας να διατηρήσουμε πάντα αυτή τη δυνατότητα για να είναι τα πάντα ελεγχόμενα κάτω από τις διαδικασίες αυτών των 33 πρωτοκόλλων.

Αναστασία Σώζου: –Το υπάρχον σύνταγμα με ότι νόμους έχει τί θα απογίνει; Πώς θα λειτουργήσει το ένα με το άλλο;

Αρτέμης Σώρρας: -Νομίζω ότι εμείς δεν έχουμε το δικαίωμα έτσι όπως έχουμε χαράξει την Ελλήνων πολιτεία ή μάλλον όπως είναι έτσι χαραγμένη από μόνη της, γιατί τεχνολογικά αποδίδει τεράστια δυναμική από μόνη της, χωρίς να την επηρεάσουμε. Άρα με κανένα δικαίωμα, αν είδατε οι τρεις Νόμοι λένε είσαι ελεύθερος να κάνεις ότι θέλεις. Άρα κανένας δεν θα πειράξει ή δεν έχει δικαίωμα να πει “αυτό είναι άσχημο, δεν το θέλω, διώξτε το, αυτό το θέλω ή δεν το θέλω” είναι πολύ εγωιστικό. Όλο το σύνταγμα και οι νόμοι, εμείς θα πούμε με την προϋπόθεση, τα δόγματα, τα κόμματα, εμείς δεν θα πούμε σε καμία περίπτωση αυτό δεν το θέλουμε, διώξτε το. Ας έρθει να κάνει μια προσομοίωση με το Ελλάνιο σύστημα της Ελλήνων Πολιτεία. Όποιος νόμος αγγίζει το αξιακό σύστημα εμείς θα τον αγκαλιάσουμε, οποιοσδήποτε είναι ενάντια στο αξιακό σύστημα και σε όλα τα πρωτόκολλα της Πολιτείας, απλά δεν χωράει στην Πολιτεία.

Για παράδειγμα αν έρθει μια ομάδα ανθρώπων με ένα νόμο ο οποίος να λοιδορεί, να κλέβει, να μην πληρώνει φόρους και να κάνει οτιδήποτε. Για φανταστείτε αύριο το πρωί να υπάρχει μια ηγετική ομάδα η οποία να έρθει στην πολιτεία μας να μας πουλάει καρκινοφάρμακα, απλά δεν περνάει. Άρα αντιλαμβάνεσθε ότι εμείς δεν θα κόψουμε τίποτε, δεν μπορούμε να κόψουμε. Ότι θα έρθει να προσαρμοσθεί και να δώσει στην πολιτεία, με μεγάλη μας χαρά θα το αγκαλιάσουμε, ακόμα και αν έχει οποιαδήποτε ταμπέλα, άλλωστε έτσι λειτουργεί ο πολιτισμός των Ελλήνων, και τώρα ζούμε τις τελειότερες στιγμές που θα μπορούσε ο πολιτισμός, η νόηση και η διανόηση να δείξει τα μεγάλα της όπλα. Τους λέω λοιπόν ότι είμαστε παρόν και μπορούμε να τους δείξουμε τέτοια όπλα που δεν έχουνε ποτέ φανταστεί. Τι σημαίνει διανόηση. Είναι η ώρα που θα δείξουμε τα όπλα της διανόησησης είναι παρόν, θα δουν ότι είναι πάρα πολύ μεγάλα και η υπονόμευση, το ψέμα, η δολιότητα, οι θεωρίες, τα πάντα θα χτυπήσουν πάνω σε ένα τεράστιο μαχαίρι όπου θα διαλυθούν από μόνα τους χωρίς εμείς να κουνήσουμε ούτε το μικρό μας δακτυλάκι.

Άρα το υπάρχον σύνταγμα, σύστημα, νόμοι – καλώς ή κακώς δεν το εξετάζω- θα έρθουν να περάσουν μέσα από μια τεράστια μηχανή του συστήματος και των  Πρωτοκόλλων, 33 είναι, δεν είναι ούτε παραπάνω ούτε λιγότερα. Θα πω ότι ένα σύνταγμα, έτσι όπως το γνωρίζω εγώ, είναι παραπάνω από 500.000 νόμοι, πιστεύω ότι ο Έλληνας δεν ξέρει κανένα νόμο, το μόνο που ξέρει είναι ότι πρέπει να υπακούει στους νόμους και ότι είναι ίσος προς τους νόμους, αυτό μόνο ξέρει. Υπάρχει ένας άλλος νόμος που λέει: “Απαγορεύεται η άγνοια νόμου”, μα αφού είναι 500.000 νόμοι πώς να τους ξέρω, ποια άγνοια νόμου; Και αφού κάθε χρόνο ούτε οι εφοριακοί δεν ξέρουν ποιος νόμος ισχύει, πρέπει να βγει η εγκύκλιος, να βγει έτοιμο το προϊόν. Θέλω να πω δηλαδή ότι είναι αδύνατον να ξέρεις 500.000 νόμους, εκτός αν έχεις μπλέξει με κάποια υπόθεση, την έχεις πληρώσει, σε έχει σκίσει το σύστημα, οπότε ξέρεις το νόμο, αλλιώς δεν μπορείς να ξέρεις.

Όμως εμείς δεν πρόκειται να το πειράξουμε, όλο αυτό το σύστημα θα έρθει να περάσει μέσα από τα Ελλάνια Πρωτόκολλα, αν περάσει έχει καλώς, ό,τι νόμος είναι καλός θα τον κρατήσουμε, άλλωστε αυτό θέλουμε, και ό,τι δεν περάσει απλά δεν είναι για την Ελλήνων Πολιτεία, είναι για μια άλλη πολιτεία την οποία μπορούν να την χτίσουν σε οποιοδήποτε άλλο μέρος του πλανήτη. Ό,τι δεν είναι για την Ελλήνων Πολιτεία σύμφωνα με το αξιακό και τα πρωτόκολλά του τα 33 και όχι παραπάνω – δεν θα υπάρξει κανένα παραπάνω, κλειδώνει – δεν είναι για την Ελλήνων Πολιτεία.

Βασίλης Θεοδωρόπουλος: -Δεν έχουμε κόμμα, δεν έχουμε χρώμα, δεν έχουμε δόγμα. Δεν είμαστε εναντίον κανενός. Η πολιτεία μας όπως είπαμε έχει συγχώρεση. Ναι αλλά πρέπει η συγχώρεση πρέπει να είναι σε ένα καθορισμένο σύστημα μέσα. Δεν έχουμε να πούμε εναντίον του Συντάγματος τίποτα, καμίας ομάδος, καμίας πολιτικής προέλευσης. Όλοι χωράνε στην πολιτεία μέσα ΑΡΚΕΙ όλα να είναι σύμφωνα με το Αξιακό σύστημα.

Αναστασία Σώζου: -Πιστεύετε δηλαδή ότι είναι εφικτό ένα τέτοιο σύστημα Ελλάνιας Πολιτείας.

Αρτέμης Σώρρας: -Τη λέξη “πιστεύω” εμείς δεν την έχουμε, εμείς “ξέρουμε”. Έχω ξαναπεί να ξεκαθαρίσουμε την λέξη “πιστεύω” με το “ξέρω”. Αυτός που πιστεύει, δεν ξέρει. Όταν μάθει και γνωρίσει, σταματάει να πιστεύει. Εμείς ξέρουμε λοιπόν, όχι αν είναι εφικτό, είναι το μοναδικό και μπορώ να το αποδείξω και το αποδεικνύω με οποιοδήποτε τρόπο ότι έτσι λειτουργεί το σύμπαν, έτσι λειτουργεί η Γη, έτσι λειτουργεί ο οργανισμός μας, έτσι λειτουργούν τα πάντα γύρω μας. Αν κάποιοι το ξεχάσαν θα τους κάνουμε να θυμηθούν ή τουλάχιστον αυτοί που το ξεχάσαν θα πάνε στον αφανισμό και στο θάνατο. Μόνο έτσι γνωρίζω και μπορώ να αποδείξω, άρα δεν είναι θέμα πίστης είναι θέμα γνωρίζω. Γνωρίζω και αποδεικνύω ότι μόνο έτσι θα έρθει η απελευθέρωση των ανθρώπων, των Ελλήνων, εν γένει όλου του πλανήτη, και θα ξαναβρεί τη ρώτα του, θα ξαναβρεί τον σκοπό της ύπαρξής του και σαν πλανήτης και σαν άνθρωπος.

Μαθαίνοντας και γνωρίζοντας ότι αυτός ο πλανήτης είναι των ανθρώπων και μόνο των ανθρώπων. Όλοι οι άλλοι είναι ξενιστές, παράσιτα- και δεν θα έλεγα μανιτάρια γιατί τα έχουν βάλει σε πολύ μεγάλη έκδοση και τα έχουμε συνέχεια στη ζωή μας- είναι ξενιστές. Είναι κάτι έξω από εμάς, απλά ζουν εις βάρος μας, ζούνε πάνω στην πλάτη μας. Αυτή τη φορά είναι το μόνο που μπορεί – δεν θα μπω στο μεταφυσικό “θέωση του ανθρώπου’, αλλά δεν είναι και μακρυά, θνητοί θεοί είναι οι άνθρωποι και ειδικά οι Έλληνες και αυτές τις αποδείξεις θα τις δείτε λίγο αργότερα- η Ελλήνων Πολιτεία είναι το μόνο που μπορεί να φέρει την αλλαγή, την ανατροπή, στο σωστό δρόμο τον άνθρωπο, τη δημιουργία, την ορθότητα και την ύπαρξή του, και τον σκοπό που είναι εδώ. Δεν υπάρχει κάτι άλλο.

Βασίλης Θεοδωρόπουλος: -Ζούμε σε ένα περιβάλλον, βλέπουμε ότι ο άνθρωπος δεν είναι πλασμένος για αυτό. Δεν είναι δυνατόν ο άνθρωπος ο οποίος είναι ο ιδιοκτήτης και ο κληρονόμος αυτών που προσφέρει η Γη να του τα στερούν και ο άνθρωπος να μην μπορεί να διαβιώσει και να προσπαθεί να επιβιώσει κάτω από συνθήκες που είναι τελείως απάνθρωπες. Δεν είναι τυχαίο που είναι τόσοι πολλοί που παίρνουνε φαρμακευτική υποστήριξη από διαταραχές ψυχικές που έχουν. Δεν είναι λίγοι αυτοί που καταφεύγουν σε παραισθησιογόνες ουσίες για να μπορέσουν να ισορροπήσουν σε μία κατάσταση εκτός εαυτού για να μπορούν να διαχειριστούν την διαβίωσή τους. Αν σκεφτούμε ότι ο άνθρωπος τα έχει όλα δικά του κι όμως κάθε παιδί που γεννιέται, γεννιέται με ένα τεράστιο χρέος. Εάν σκεφτούμε ότι ακόμα και τα άλογα όντα χαίρονται τη φύση ενώ ο άνθρωπος από το πρωί που σηκώνεται μέχρι να ξανακοιμηθεί, που κοιμάται με εφιάλτες, το μόνο μέλημά του είναι πώς θα επιβιώσει γιατί η επίθεση που έχει από το καθεστώς είναι τεράστια, καταλαβαίνουμε ότι σε αυτό το περιβάλλον που ζούμε σήμερα δεν έχουμε προοπτική ούτε μέλλον, και για να μπορέσει να επιβιώσει ο άνθρωπος πρέπει να αλλάξει το περιβάλλον του  και η Ελλήνων Πολιτεία αυτό ακριβώς κάνει. Βάζει τον άνθρωπο πραγματικά στη θέση που είναι.

Αρτέμης Σώρρας: -Δεν μας κάνει εντύπωση Βασίλη; μια ολόκληρη Αφρική, ζουν τόσες χιλιάδες ζώα, ζουν ελέφαντες που τρώνε 800 με 900 κιλά χόρτο την ημέρα, θέλει 15 στρέμματα χωράφια να κόψει τα χορτάρια. Έχετε καταλάβει πόσες χιλιάδες ζώα ζούνε και τελικά ρε παιδιά τόσα είδη, αλλά ο άνθρωπος στην Αφρική δεν μπορεί να ζήσει. Το έχετε διανοηθεί; Μα καλά θέλει επιστήμονες για να δούνε οτι στην Αφρική δεν μπορούνε να σκοτώσουν τίποτα, να φάνε τίποτα; Δηλαδή δεν χρειάζεται η γεωργία για να ζήσουν, τα ζώα πώς ζούνε; οι άνθρωποι δεν μπορούν να ζήσουν; Κοιτάξτε τι έχουν κάνει στον άνθρωπο! Μπορείτε να διανοηθείτε, μια Αφρική τεράστια, δεν μιλάω για διαμάντια και χρυσάφι γιατί για να βρεις αγοραστή για διαμάντια και χρυσάφι πρέπει να υπάρχει και αγορά οπότε δεν κάθομαι στο διαμάντι σώνει και καλά ότι υπάρχει οικονομία – είναι για άλλη χρήση που τ’ αγοράζεις για να το φοράς και πρέπει να ξέρεις τι ακριβώς φοράς- αλλά λέμε τώρα ζούνε τόσες υπάρξεις, ζούνε τόσα είδη, χιλιάδες τα είδη, χιλιάδες τα ζώα! Μα ζούνε μόνα τους μές την αφθονία! Πέρα που τα έχουν ξεφτιλίσει και τα σκοτώνουν συνέχεια για τα κέρατά τους, για χιλιάδες πράγματα. Οι άνθρωποι δεν έχουν δικαίωμα να ζήσουν;

Πέστε μου ρε παιδιά. Αυτή η χώρα δεν μπορεί να θρέψει τον κόσμο της; Ε; Η Ελλάδα τώρα, έχουμε πρόβλημα να θραφούμε εμείς οι Έλληνες; Εντάξει, κάτι δεν γίνεται σωστά. Η Ελλήνων Πολιτεία, ότι και να είναι αυτό, γιατί πολλές φορές μπορεί να προσβάλουμε και κάποιους ή κάποια συστήματα, μάλιστα: ας θεωρήσουμε ότι είναι καλά τα συστήματα. Έχουμε την πολυτέλεια αφού εξηγήσουμε, και κάθε φορά που είμαστε αυστηροί και σκληροί με το καθεστώς, είναι για να σας δείξουμε τί ακριβώς συμβαίνει για να μπείτε σε μια διαδρομή ν αλλάξετε τον τρόπο σκέψης σας και να μπείτε στην Ελλήνων Πολιτεία που χαράζεται πάρα πολλά χρόνια με κεφάλαια δικά του, με διανόηση και πραγματικά με ένα κεφάλαιο ανθρώπων που πραγματικά έχουν να δώσουν πάρα πολλά και έρχονται από πολύ μακρυά να σας πουν την ίδια σας την ύπαρξη και πώς ακριβώς είναι. Αυτή τη φορά έχετε τη δυνατότητα, είμαστε πολύ κοντά σε πάρα πολλά πράγματα. Άλλωστε γι αυτό είναι τόσο μεγάλος ο πόλεμος και οι δυνάμεις που έχουν μαζευτεί άμα το θέλετε, αλλά και τα οικονομικά εργαλεία απλόχερα που τα παίρνετε, που σήμερα δεν μπορεί κανείς να τα ακουμπήσει γιατί δεν τα αντιλαμβάνεται, γιατί αν είχε μια Πολιτεία θα μπορούσε να απορροφήσει όλα αυτά τα πράγματα, σ’ αυτήν την Πολιτεία χωράν τα πάντα, και η διαχείριση, γιατί και η διαχείριση μετά πάλι θα γίνει σύμφωνα με τα Αξιακά Πρωτόκολλα!

Άρα λοιπόν μπορούμε να λύσουμε τα μεγάλα θέματα του πλανήτη. Που σήμερα τελικά όλοι μιλάνε για humanitarian (ανθρωπιστικά προγράμματα), 6.500 χιλιάδες θρησκείες κάνουν μόνο καλές πράξεις και μιλάνε μόνο για αγάπη και τελικά ο πλανήτης βιάζεται, τα παιδάκια θανατώνονται για ανθρωποθυσίες γύρω στα 8.000.000.000, βιάζεται όλος ο πλανήτης απ’ άκρη σε άκρη, οι άνθρωποι δεν μπορούν να ζήσουν, αλλά τελικά όλα γίνονται στο βωμό του καλού και του καλού θεού, αλλά ο άνθρωπος είναι πεταμένος κάπου στην άκρη.

Σήμερα λοιπόν ο άνθρωπος αναβιώνει με την Ελλήνων Πολιτεία, και αν αυτό δεν το κάνει ο Έλληνας ιδιοκτήτης, θνητός θεός, σπορά θεών, ποιός άλλος μωρέ θα το κάνει;

Εμείς αυτό που λέμε το κάνουμε πράξη, και για πρώτη φορά δίνουμε γραπτά όλη ακριβώς την διαδικασία των Πρωτοκόλλων που κανένας δεν θα μπορέσει να την χτυπήσει. Τους περιμένω με ανοιχτή αγκαλιά να έρθει να χτυπήσει ο,τι  θέλει!

Αναστασία Σώζου: -Κάτι ακόμα να ρωτήσω. Μπορείτε να μας αποτυπώσετε λιγάκι πώς θα είναι μία τέτοια πολιτεία σε νομοτελειακό πλαίσιο σε πλήρη λειτουργία;

Αρτέμης Σώρρας: -Ααα, εδώ θα απαντήσω ως εξής: Η φαντασία του καθενός διίσταται και η άποψη του. Πώς θα φανταζόσουνα, μέσα από το δόγμα, από το κάθε δόγμα, τον κάθε παράδεισο που λένε αυτοί. Μπορείτε να φανταστείτε μια τέτοια πολιτεία. Χωρίς φθόνο, έτοιμη, μέ όλες αυτές τις αξίες και τις αρχές. Θα είναι σήμερα για κάποιους ένα τεράστιο όνειρο, ζώντας σε έναν πλανήτη που δεν υπάρχει τίποτα άλλο παρά μόνο νομοτέλεια, σε μια φυσική ροή, σε μια γαλήνη, χωρίς να έχεις αρρώστια είτε στην ψυχή σου είτε στο κορμί σου. Έχει σημασία ότι ξέρουμε πολύ καλά ότι οι πιο πολλές αρρώστιες του σώματός μας προέρχονται από ψυχικές ασθένειες και διαταραχές. Μπορείτε να καταλάβετε σε μια τέτοια πολιτεία θα κοπούνε χιλιάδες πράγματα και πραγματικά μπορεί ο άνθρωπος να ζήσει τη ζωή που ο θεός δημιουργός την έφτιαξε για αυτόν. Για πρώτη φορά χωρίς να μπορέσει κανείς να περάσει μέσα σ’ αυτή την πολιτεία  όλα αυτά τα επικυρίαρχα, δογματικά, δόγματα μη  αποδεδειγμένα, που σκοτώνουν και λιανίζουν τόσα χρόνια τον πλανήτη μας, όχι μόνο τα τελευταία θρησκεύματα, αλλά και πριν ακόμα.

Ναι σε μια τέτοια Πολιτεία, θα πω τη λέξη ότι είναι και πιό αναβαθμισμένη από την αρχαία διότι – αρχαία για μένα δεν είναι, είναι νέα- αλλά εφαρμόστηκε, σχεδόν την χάσαμε την Δημοκρατία. Ενώ η Αθήνα μας την πήραν οι Εβραίοι, οι Γεφυραίοι τότε, ποτέ δεν είχε η Αθήνα Δημοκρατία. Η Σπάρτη όμως διαλύθηκε, γιατί την ώρα που πήγε να σκοτώσει την Δημοκρατία της Αθήνας, δηλαδή την ώρα που επιτέθηκε η Σπάρτη στην Αθήνα χάθηκαν δύο Δημοκρατίες τόσο διαφορετικές, η μία αποστακτική, η μία πραγματική. Η Σπάρτη ναι είχε πραγματική Δημοκρατία, όμως σήμερα έχουμε 2015, έχουμε μάθει από τα λάθη του παρελθόντος, δεν επικαλούμαστε, μαθαίνουμε από τους φιλοσόφους μας και από τους ανθρώπους που έχουν στείλει οι δικοί μας για να μας μάθουν χιλιάδες πράγματα. Σήμερα νομίζω ότι η Πολιτεία αυτή είναι πιο ανανεωμένη. Έχει κλειδώσει και μετά από 2.500 χιλιάδες χρόνια όλη τη διαδικασία που θα μπορούσανε να ξαναπεράσουν και είναι ένα μοντέλο πολύ καλύτερο να εφαρμοστεί για να ζήσουμε πραγματικά πια τη ζωή που μας αξίζει μπαίνοντας στον καινούργιο ενιαυτό, σε ένα καθαρό περιβάλλον.

Έτσι μπαίνουμε σε μια καινούργια διαδικασία, ώριμοι πια από τα λάθη του παρελθόντος, με κεφάλαια που ποτέ δεν είχαμε, και σήμερα θέλουν οι επικυρίαρχοι να στα πάρουν όλα με μιά ψεύτικη οικονομία που εσύ θα την κάνεις αληθινή, με μια αληθινή ζωή που από την ψεύτικη θα φύγεις και θα πας στην αληθινή ζωή, σε μια αληθινή πραγματική ύπαρξη με νομοτέλεια, έτσι όπως ονειρεύεται κάθε άνθρωπος να ζήσει.

Βασίλης Θεοδωρόπουλος: -Υπάρχει μια κληρονομιά που αφήνουν όλοι. Εμείς έχουμε από τη δικιά μας Δημοκρατία κληρονομιά η οποία είναι αθάνατη. Αυτή η κληρονομιά έρχεται σε μας σήμερα και ξέρουμε σαν παραγωγή της δημοκρατίας τι αφήνει πίσω. Αυτή την Δημοκρατία, αυτή την κληρονομιά θα την αναβιώσουμε πάλι σε ένα πολύ πιο σύγχρονο σύστημα. Σε μια αναγέννηση αλλά σε διαφορετική κατάσταση από τότε. Βέβαια όλα αυτά τα οποία ξέρουμε και γνωρίζουμε από τη Δημοκρατία της Σπάρτης που είπε ο Αρτέμης, είναι τεράστια. Είναι η πραγματική Δημοκρατία που ήτανε στα 600 χρόνια, και είναι αυτοί που θέλουνε να αφανήσουνε και να εξαφανίσουνε τελείως κάθε ίχνος της. Γιατί άραγε; γιατί είναι πραγματικά το περιβάλλον που προάγει τον άνθρωπο. Γιατί όταν ο άνθρωπος ζει μέσα στο αξιακό σύστημα, μέσα στις Αρχές που πλαισιώνεται από τις Αξίες και από τους Νόμους τους τρεις Πολιτειακούς ο άνθρωπος είναι εκεί που μπαίνει σε μια ανελικτική πορεία και πηγαίνει προς τον σκοπό της δημιουργίας του. Εφόσον λοιπόν έχουμε παραδείγματα, έχουμε σαν πρότυπο, ξέρουμε τι σημαίνει δημοκρατία, ξέρουμε τι σημαίνει αναβάθμιση του ανθρώπου μέσα από αυτή τη δημοκρατία. Αυτό θα γίνει και τώρα.

Αναστασία Σώζου: -Επιδιώκοντας λοιπόν μια καλύτερη ζωή, μια ονειρεμένη ζωή μέσα από την Ελλήνων Πολιτεία.

Αρτέμης Σώρρας: Καί όχι μόνο. Μια τεράστια ανατροπή, σε ένα τεράστιο αποστατικό περιβάλλον το οποίο έχει έρθει στο απόγειό του διαλύοντας πλανήτες, τον πλανήτη μας, διαλύοντας όλους τους ανθρώπους, αλλοιώνοντας τα πάντα. Ναι, η Ελλήνων Πολιτεία μπορεί να σταματήσει όλο αυτό το κακώς κείμενο, να ξαναβάλει τις αλήθειες, να ξαναβάλει τα θέμελα της πραγματικής ανθρώπινης ζωής, του πολιτισμού και του πολίτη, γιατί πολίτης σημαίνει πολιτισμένος, και να ξαναβάλει τη δημιουργία και την παραγωγή ανθρώπων και πολιτών στον πλανήτη μας, σταματώντας, εκμηδενίζοντας, εξαφανίζοντας όλα τα αποστατικά και όλα αυτά τα μιάσματα που ούτως ή άλλως τελειώνουν οι δυνατότητές τους.

Η Πολιτεία αυτή, των Ελλήνων Πολιτεία είναι μεν πολιτεία των Ελλήνων αλλά και των ανθρώπων. Αυτό που θα γίνει στην Ελλάδα θα μεταλαμπαδεύσει παντού, γιατί δεν υπάρχει κάτι με το οποίο να μπορείς να το χτυπήσεις, μπορείς να το υπονομεύεις, να το αλλοιώσεις δεν μπορείς γιατί δεν υπάρχει κάτι άλλο. Αποδεδειγμένο; Ναί, στα μήκη και στα πλάτη! Άρα δοκιμάστηκαν όλα. Χάθηκαν όλα. Διαλύθηκαν όλα. Απέτυχαν όλα! Η Δημοκρατία δεν απέτυχε. Την έκλεψαν, την αλλοίωσαν, την υπονόμευσαν. Και όσο για την ιστορία μου, είναι τόσα λίγα αυτά που ξέρω πραγματικά γιατί όλα τα έχουν μεταφράσει και παραφράσει. Σήμερα λοιπόν είμαστε εδώ άνθρωποι, μηχανισμοί, έτσι θα το πω, δεν θα πω κάτι παραπάνω και κάποιος ίσος παρεξηγηθεί, είμαστε οι μηχανισμοί, δείχνουμε, αποδεικνύουμε και εσείς θα κάνετε.

Σήμερα θα μάθουμε πως θα γίνουμε πολίτες, γιατί αυτό θέλουμε, την ίδια μας τη ζωή, τίποτα παραπάνω και λιγότερο, ΝΑ ΖΗΣΩ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΠΛΑΣΤΗΚΑ, με τις Αξίες αυτές πλάστηκα και αυτές θα εκτελέσω! Με αυτές θα ζήσω και με αυτές θα νικήσω! Τίποτα παραπάνω, τίποτα λιγότερο.

Αναστασία Σώζου: -Να σας ευχαριστήσω και τους δύο.

Αρτέμης Σώρρας: -Και εγώ αγαπητή μου. Αγαπητοί συνέλληνες, η Ελλήνων Πολιτεία είναι παρόν στη Γη αυτή τη στιγμή και θα ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΙ! Διαβάστε, αναλύστε, κάντε το κτήση σας, είναι δικό σας, είστε κομμάτι της πολιτείας, αναλύστε το, εμπεδώστε το, πράξτε, η δύναμη της εξουσίας της Πολιτείας είναι οι ίδιοι οι πολίτες. Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ ! 

Αγωνιστικούς χαιρετισμούς έως το τέλος, εγκαθίδρυση του Ελληνισμού απανταχού της Γαίας !

ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ : Έλενα Αλεξίου , Βασιλική Δρόσου , Αλεξάνδρα Τσίκου , Γεωργία Βαγενά

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ : Πλάτων Πισατίδης

ΟΜΑΔΑ ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ

ΠΗΓΗ: ΑΛΦΕΙΟΣ ΠΟΤΑΜΟΣ


Δημοσιεύστε ένα σχόλιο

Νεότερη Παλαιότερη
advertisment