ΟΣΟ ΑΔΡΑΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙΣ ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ ΣΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΣΟΥ!



Ακούγοντας το ηχητικό μήνυμα αναρωτιέμαι ΑΔΕΛΦΕ μου το τι πραγματικά συμβαίνει στην «ΙΕΡΗ» μας χώρα ΕΛΛΑΣ και σε όλον τον πλανήτη.
Τι εκτελούν για εσένα, για εμένα, για όλους εμάς, όλοι αυτοί που βρίσκονται εντός και εκτός Βουλής, που είναι όμως δικά τους παιδιά, παιδιά του καθεστώτος; Μου γεννιούνται αυτομάτως πολλές ερωτήσεις..
Μήπως «αδρανήσαμε»; 
Ήρθε «η ώρα» να πάρουμε όλοι θέση για την ίδια την ζωή μας, τον βίο μας, το μέλλον μας!
Πάμε τώρα να κάνουμε ένα σύντομο ταξίδι ερωτήσεων, πρώτα από όλα στον ίδιο μας τον εαυτό...
- Ζεις, βιώνεις ως άνθρωπος με όλους αυτούς τους άνομους νόμους που καλείσαι να εκτελέσεις;
- Πως βλέπεις το μέλλον σου; Που πας; Ή που πάμε; Που μας οδηγεί όλο αυτό;
- Δεν σε ακουμπά; Δεν ζεις και εσύ μαζί με εμένα μέσα σε αυτό το σάπιο περιβάλλον, που επιτρέψαμε όλοι μαζί να συμβεί, δίνοντας την ψήφο μας κάθε τέσσερα χρόνια σε όλους αυτούς που «εκτελούν εμάς» αντί να εκτελούν στην απόλυτη ακρίβεια για εμάς;
- Πόσο άδικο είναι να σου στερούν την ζωή, τον βίο, το οξυγόνο, τα όνειρά σου, να υπολειτουργείς ως άνθρωπος, το αντιλαμβάνεσαι; Είμαι σίγουρος ότι το αντιλαμβάνεσαι!
- Ρώτα πρώτα ΑΔΕΛΦΕ μου τον εαυτό σου, εάν όλα αυτά και άλλα πολλά τα δέχεσαι... Εάν όχι ΠΑΡΕ ΘΕΣΗ! Σταμάτα τώρα όλο αυτό που συμβαίνει από το δυναστευτικό καθεστώς με την ένωση σου στον πολιτικό φορέα του έθνους των Ελλήνων Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ
Είσαι ικανός ΑΔΕΛΦΕ να αλλάξεις τα ΠΑΝΤΑ αρκεί μόνο να πάρεις θέση με ΑΝΔΡΕΙΑ σε ότι έχει να κάνει με την ίδια την ζωή μας!
ΑΔΕΛΦΕ μου δεν οδηγεί πουθενά! Σκέψου πως θέλεις την ζωή σου. Οραματίσου και έλα να το εκτελέσουμε ΟΛΟΙ μαζί. Όλα είναι έτοιμα, εσένα περιμένουν ΑΔΕΛΦΕ!
Θα ήθελα να δώσω μέγιστη τιμή και άπειρο σεβασμό στον πρόεδρό μας ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ που μας έδειξε και μας απέδειξε όλο το ΑΔΙΚΟ που παράγουν όλες οι ανθελληνικές κυβερνήσεις για όλους ΕΜΑΣ. Μας δείχνει ακλόνητος, απόλυτα σταθερός, συνεχώς τον δρόμο για την ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ μας από όλη αυτήν την σκλαβιά, από όλη αυτήν την καταδυνάστευση που ζούμε και βιώνουμε όλοι ανεξαιρέτως!
Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΟ ΑΔΕΛΦΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ!
ΣΤΑΜΑΤΑΜΕ ΤΗΝ ΑΔΡΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΜΑΣ ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΣ ΘΕΣΗ ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΚΟΙΝΑ ΩΣ
ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΑΠΟΛΥΤΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ-ΟΠΛΙΤΕΣ!

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ
ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ

Συντάκτης: Γεώργιος Μπουζαλάκος

Δημοσιεύστε ένα σχόλιο

Νεότερη Παλαιότερη
advertisment