ΦΤΑΝΕΙ ΑΡΑΓΕ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ Η ΖΩΗ ΣΟΥ;


Πλέον το ποσοστό των Ελλήνων πολιτών, που βιώνουν καθημερινά την εξαθλίωση, είναι γιγαντιαίο. Με τα ποσοστά της ανεργίας στα ύψη, δεν ξέρει κανείς τι να περιμένει.

Εξίσου "τερατώδες" θα χαρακτηριζόταν και το ποσοστό το οποίο επιθυμεί μια τεράστια ανατροπή της σημερινής κατάστασης. Η επιθυμία όμως από μόνη της δεν είναι ποτέ αρκετή πρέπει πάντα να συνοδεύεται με την πράξη.

Δεν αρκεί μόνο να επιθυμείς πρέπει να το επιλέξεις να το δηλώσεις και να το πράξεις.


Τα τελευταία 5 χρόνια Έλληνες από όλη την Ελλάδα δηλώνουν ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ μια ιδιότητα των Ελλήνων ιθαγενών η οποία ήταν επτασφράγιστο μυστικό των έως και σήμερα κυβερνήσεων.

Παραλαμβάνουν όλα τα απαραίτητα έγγραφα που τους καθιστούν κληρονόμους τεράστιων περιουσιακών στοιχείων που ανήκουν στο Ελληνικό Έθνος.

Δικαστικές αποφάσεις, παγκόσμιοι και εγχώριοι νόμοι καθώς επίσης και πολλά άλλα έγγραφα βρίσκονται στους οργανισμούς της Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ για την ενημέρωση όλων των πολιτών.



Μπες και εσύ σε έναν οργανισμό ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΙΣ μάθε τι είναι δικό σου και το κρύβουν, μάθε τι μπορείς να κάνεις και κάν'το για την δική σου απελευθέρωση, για τους δικούς σου προγόνους και απογόνους, κάν'το για την ΕΛΛΑΔΑ.



Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

Η ΝΟΜΙΚΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΙΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ


Εξώδικη Δήλωση-Εντολή Αποπληρωμής



Συντάκτης: Σταύρος Παπαδόπουλος

Δημοσιεύστε ένα σχόλιο

Νεότερη Παλαιότερη
advertisment