ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΦΥΛΑΚΗ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ

Έλληνα πολίτη,

ακούγαμε τα τελευταία χρόνια πως οι τράπεζες πτώχευαν, πως χρειάζονταν ανακεφαλαιοποίηση..

Και ΕΣΥ ΑΔΕΛΦΕ ΜΟΥ τους πίστεψες χωρίς να μπεις στην διαδικασία να δεις τι πραγματικά ισχύει με τις ανακεφαλαιοποιήσεις, πως σώθηκαν οι τράπεζες, ΑΝ σώθηκαν και τι ακριβώς έχει γίνει.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή... Ποίες είναι αυτές οι τράπεζες; Σε ποίους ανήκουν; Είναι δημόσιες ή ιδιωτικές; Διαθέτουν κεφάλαια; Από ποίους δανείζονται; Πως κερδίζουν χρήματα; Δες πόσα εύλογα ερωτήματα προκύπτουν!

Οι τράπεζες έπαιξαν μεγάλο ρόλο στην “εικονική” κρίση και στα μνημόνια.

Μιλάμε ουσιαστικά για ιδιωτικές εταιρείες που δανείζονται από την ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ, η οποία είναι επίσης ιδιωτική άλλα τα χρήματα που διαχειρίζονται όλες αυτές οι τράπεζες δεν τους ανήκουν, απλά τα διαχειρίζονται, ανήκουν σε ΕΣΕΝΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ!

Δανείζονται από τα δικά σου κεφάλαια με δική σου εντολή και σου τα δίνουν ως “μεσάζοντες” με μεγαλύτερους τόκους - κέρδη.

Έλληνα ζεις σε μία λήθη και πρέπει επιτέλους να βάλεις την νόηση σου και να πράξεις, να δώσεις την εντολή ΕΣΥ για την διαχείριση του πλούτου ΣΟΥ! ΟΧΙ ΧΡΕΟΥΣ, που θέλουν ορισμένοι να πιστεύεις ότι έχεις. 

Έλα στην ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ και με όλα τα όπλα που έχεις στην διάθεσή σου, ΠΟΛΕΜΗΣΕ! Βάλε φυλακή κάθε τραπεζίτη που σε έκλεβε όλα αυτά τα χρόνια και οποιονδήποτε άλλο σε έφερε σε αυτή την κατάσταση και σε καθοδηγούσε να πιστεύεις αυτά που συμφέρουν τα μεγάλα αφεντικά.

Η ΓΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΜΗ!

Ελα ΑΔΕΛΦΕ να πάρουμε πίσω όλα τα ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑ ΜΑΣ γιατί μόνο εμείς μπορούμε! Αν όχι εμείς ποίοι; Αν όχι τώρα πότε;





Συντάκτης: Βασίλειος Ζήκος

Δημοσιεύστε ένα σχόλιο

Νεότερη Παλαιότερη
advertisment